Bij Painted Horse Solution worden verschillende diensten aangeboden, de Focus is op Coaching met paarden en paardrijden.

Coaching


Coaching kan op een teamgerelateerde of individuele manier plaats vinden. Onder teams verstaan we ook partners / relaties. Je gaat aan de slag met een hulpvraag. Inplaats van het praten over ga je aan de slag met het paard. De activiteit wordt afgestemd op jouw hulpvraag. Door aan de slag te gaan met het paard wordt de oefening visueel en zal je sneller tot de kern kunnen komen waaruit een oplossing kan voort vloeien. Naast individueel coachen worden er ook vaak groepsactiviteiten/workshops georganiseerd waar je aan mee kunt doen, zodat verschillende mensen kunnen leren van elkaar. Wil je een keer meedoen hou dan de evenementen pagina in de gaten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Paardrijden

disciplines
- Bitloos
-Centred riding 
-Natural Horsemanship 
- Rechtrichten
- Buitenrijden
-Springen

 

Paardrijden is voor jong en oud. Vaak krijg ik de vraag hoe oud mijn, zoon of dochter moet zijn om te rijden. Dit heeft te maken met de motorische vaardigheden en hoe groot het kind is. Velen houden een leeftijd van 6 tot 8 te beoordelen door de instructeur.  De lessen vinden tot nu toe één paard. Ook lessen met privépaarden is mogelijk. Mijn expertises zijn de communicatie met het paard en de uitleg wat de zit voor effect op het paard heeft. Ook de uitleg over het rechtrichten van het paard de biomechanica van ruiter en paard.